Nieuws van de Wildenborch

Sneeuwklokjes en akonieten kijken op kasteel De Wildenborch

Ruim 500 bezoekers, bezochten het sneeuwklokjes en akonietenweekend op De Wildenborch bij Vorden. Ter ere van het 250ste geboortejaar van A. C. W. Staring werden gedichten voorgelezen.

(bron: achterhoekfoto.nl)

Nieuwsbrief december 2016

Bekijk de nieuwsbrief

Grasje hier, grasje daar. Het nieuwste kinderboek van Jennine Staring

Fantasierijke verhalen van Damiaan Staring lopen als een rode draad door de familie. Nu is er een boekje met verhalen vol wijsheden voor kinderen. Dochter Jennine, bewoonster van De Wildenborch, schrijft het boek, geënt op haar vaders verhalen.

Meer informatie

Artikel in de Stentor d.d. 07-10-16

Wildenborch in de problemen
Het rijk geeft veel te weinig subsidie voor onderhoud van landgoederen, weet Evert-Kees van de Plassche, van De Wildenborch in Vorden. "Onderhoud een jaar overslan kán niet."

Lees het hele artikel (PDF)

Verhuur theeschenkerij en tennisbaan

De theeschenkerij is m.i.v. het voorjaar 2015 ook te huur voor kleine evenementen. M.i.v. het voorjaar 2015 bestaat tevens de mogelijkheid om de –schitterend gelegen- gravel tennisbaan te huren voor een vast dagdeel per week. Meer informatie over beide activiteiten: uitsluitend via .

Het Bosket van de Wildenborch

Per 1 februari 2016 is het Bosket van de Wildenborch (ca. 17 ha.) overgedragen van het Geldersch landschap naar Stichting de Wildenborch.

Lees het volledige persbericht.

Tuinbezoek voor groepen

Voor groepen (bv. tuinclubs, familie- of vriendenbijeenkomsten) kan, in principe het hele jaar door, een aparte afspraak worden gemaakt voor een tuinwandeling onder deskundige begeleiding. De kosten bedragen hiervoor € 130,- voor een groep, ongeacht het aantal deelnemers, met een maximum van 25 personen. Duur rondleiding: ongeveer 1,5 uur. Meer informatie ontvangt u door een mail te sturen naar

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van het nieuws van de Wildenborch? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.

AANMELDEN