Openstelling tuinen

Een deel van het landgoed, m.n. het parkbos, is vrij toegankelijk. De aangelegde tuinen in Engelse landschapsstijl, die achter het huis liggen, zijn alleen op bepaalde dagen te bezichtigen.

Open tuinen 2020

OPEN TUINENDAG 9 AUGUSTUS

De tuinen zijn dit jaar voor het laatst geopend op zondag 9 augustus van 10.00 uur – 17.00 uur, met inachtneming van de Corona maatregelen.

Via een uitgezette route komt u op alle bijzondere plekken, die deze tuin rijk is. Voor de kinderen is er een kabouterroute uitgezet.

In de theeschenkerij in het koetshuis zijn koffie/thee en frisdranken verkrijgbaar. Toegangsprijs € 6,50 per persoon. Kinderen tot 12 jaar en 'Vrienden van de Wildenborch' gratis.

Parkeren is gratis en geschiedt op aanwijzing van de parkeerwachters.

Honden kunnen niet worden toegelaten, ook niet aangelijnd!

NB Deze open tuinendag komt in de plaats van het geplande concert van het NJO (Nationaal Jeugd Orkest), dat deze dag zou plaatsvinden, maar -als gevolg van de Corona crisis- niet door kan gaan. Het ligt in de bedoeling het concert volgend jaar als nog op de Wildenborch te laten plaatsvinden.

Tuinbezoek voor groepen

Voor groepen (bv. tuinclubs, familie- of vriendenbijeenkomsten) kan, in principe het hele jaar door, een aparte afspraak worden gemaakt voor een tuinwandeling onder deskundige begeleiding.
De kosten bedragen hiervoor € 130,- voor een groep van max. 25 personen. Meer informatie ontvangt u door een mail te sturen naar

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van het nieuws van de Wildenborch? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.

AANMELDEN