Vriend van De Wildenborch

De Wildenborch is een van de weinige, nog particulier bewoonde, buitenplaatsen in de Achterhoek. Vele particuliere buitenplaatsen worden niet meer bewoond of zijn anderszins aangepast, vaak voor commerciële doeleinden. Om dergelijke scenario’s te voorkomen zijn Kasteel De Wildenborch en het landgoed ondergebracht in de familiestichting ‘Stichting De Wildenborch’. Deze ANBI-stichting heeft de instandhouding van het ‘historisch landgoed De Wildenborch te Vorden’ als doel. Wilt u hieraan een bijdrage leveren? Word dan Vriend!

Vriendschappen

Vriendschap komt van twee kanten. Daarom geeft u niet alleen, maar krijgt u ook wat terug voor uw financiële bijdrage. Wat dat is, hangt af van de door u gekozen vriendschap. Er zijn drie soorten vriendschappen:

Vriend

35,-
1 pers. per kalenderjaar

€ 55,- voor 2 personen
(zelfde adres)

gratis toegang Sneeuwklokjesweekend (februari)

online nieuwsbrief

aanmelden

Hartsvriend

65,-
1 pers. per kalenderjaar

€ 95,- voor 2 personen
(zelfde adres)

gratis toegang alle Open Tuinendagen

online nieuwsbrief

aanmelden

Vriend voor het leven

450,-
1 pers. eenmalig

€ 600,- voor 2 personen
(zelfde adres)

gratis toegang alle Open Tuinendagen

online nieuwsbrief

aanmelden

Aanmelden als Vriend

Vrienden worden doet u door middel van het invullen en verzenden van het online aanmeldformulier. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw aanmelding. In het aanmeldformulier geeft u aan welke vriendschap u kiest. Bij het aanmelden dient u akkoord te gaan met onze voorwaarden. De bij ons aangeleverde gegevens gebruiken wij overeenkomstig onze privacyverklaring.

Nieuwsbrief

Onze Vrienden houden wij graag op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen rondom De Wildenborch. Daarvoor gebruiken wij de nieuwsbrief (via e-mail).

Betaling

U betaalt voor een heel kalenderjaar en geeft hiervoor een doorlopende machtiging af (door middel automatische incasso). Indien u ‘Vriend voor het leven’ wordt, betaalt u eenmalig. Nadat u zich heeft aangemeld als Vriend, wordt het bedrag binnen enkele weken van uw bankrekening geïncasseerd. Het jaar erop wordt de bijdrage van uw bankrekening eind januari geïncasseerd (niet van toepassing bij ‘Vriend voor het leven’).

Wijzigen gegevens of opzeggen

Voor wijziging van uw gegevens of het opzeggen van de vriendschap kunt u een e-mail sturen naar vrienden@wildenborch.nl. Als u de automatische incasso laat storneren bij uw bank, dit kan binnen 56 dagen na de afschrijving, zullen wij de Vriendschap eveneens per direct beëindigen.

Schenkingen

Naast, of in plaats van, uw vriendenbijdrage zijn natuurlijk ook (eenmalige) schenkingen van harte welkom. U kunt dit doen op bankrekening NL97FVLB0699654130 ten name van Stichting De Wildenborch te Vorden. Omdat De Wildenborch over een culturele ANBI-status beschikt, zijn giften volledig aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Meer informatie: https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/aftrek-en-kortingen/content/gift-aftrekken

Aanmeldformulier

Ja, ik word Vriend van De Wildenborch en kies de volgende Vriendschap:

Vriend (1 volwassene € 35,00 per kalenderjaar)
Vriend (2 volwassenen € 55,00 per kalenderjaar)

Hartsvriend (1 volwassene € 65,00 per kalenderjaar)
Hartsvriend (2 volwassenen € 95,00 per kalenderjaar)

Vriend voor het leven (1 volwassene € 450,00 eenmalig)
Vriend voor het leven (2 volwassenen € 600,00 eenmalig)

Mijn/onze gegevens zijn:

Naam 1:

Naam 2: (optioneel)

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

E-mailadres (t.b.v. nieuwsbrief):

IBAN-rekeningnummer (t.b.v. automatische incasso):

Naam rekeninghouder:


Ik machtig Stichting De Wildenborch om de Vriendenbijdrage af te schrijven van mijn bankrekening.

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring en de Voorwaarden voor Vrienden